Real Power
Gospelkoor

 

Open Monumentendag 2023

Verslag op Open Monumentendag in Bergen op Zoom 9 september 2023.

We zijn met het koor Real Power uitgenodigd om twee keer te komen optreden. Ons eerste optreden is dan ook om 11.45 uur tot 12.15 uur op de binnenplaats van het Markiezenhof. Een beetje vroeg, maar gelukkig was er wel wat publiek, ondanks dat het erg warm zou worden. Ons eerste optreden verliep dan ook goed. Ener werd hier goed voor koffie en thee gezorgd. Het tweede optreden was om 13.15 uur tot 13.45 uur bij het Theater de Maagd. Gelukkig stonden we buiten, dan heb je toch meestal wat meer publiek dat langs komt lopen. Ook daar verliep ons optreden goed, en deed iedereen weer goed hun best. Hier werd dan ook weer voor drinken gezorgd, en stonden er kannen met water klaar. Na de optredens gingen sommige koorleden nog even de stad in om een terrasje te pakken. Dat hadden we wel verdiend. Het was een gezellige geslaagde dag, en Mariëlle was dan ook tevreden. We gaan nu weer flink repeteren voor ons volgende optreden op zaterdag 30 september op het Korenfestival in Terneuzen. Ook daar willen we onze beste kant laten zien.

Marianne Verdult.

 

Open Monumentendag in Bergen op Zoom 9 september  2023. 

Middelburg VÓLkoren 4-6-2023

Eindelijk was het dan zover. We mochten weer zingen bij Middelburg VÓlkoren. We boften met het prachtige weer.

Vol goede moed gingen we het podium op, en zongen we eerst even in. Dat ging al goed, dus konden we beginnen aan ons eerste optreden.

Voldaan en trots op ons optreden maakten we plaats voor het volgende koor.

Na ons eerste optreden gingen we eerst wat drinken op het terras, en andere van het koor gingen lunchen. Eigenlijk was de tijd tussen de twee optredens iets te lang.

Het tweede optreden in de Spot ging dan ook wat moeizamer, het liep niet zo lekker als ons eerste optreden. Ook was er veel minder publiek, en dat zingt toch altijd wat moeilijker.

Na afloop zijn we eerst nog naar het Abdijplein gegaan om de afsluiting van die mooie gezellige dag met alle koren die die dag mee hadden gedaan tot een gezellig einde te brengen.

Tegen 18.00 uur zijn we met z'n allen naar een Grieks restaurant gegaan waar we heerlijk gegeten, gedronken en vooral gelachen hebben met elkaar. Wat dat betreft zijn we ook nog eens een groep koorleden die ook goed kunnen feesten, eten en drinken met elkaar. Na afloop ging iedereen met een tevreden en goed gevoel weer huiswaarts. Het eerstvolgende optreden is op 9 september tijdens de Open Monumentendag te Bergen op Zoom.

Marianne Verdult.

 mvk202301  mvk202302